Aankondiging: Nordschleife Hotlap Challenge

Normaliter organiseert ERS geen kampioenschappen in de zomer vanwege de zomervakanties. Over het algemeen kan en wil de één meer rijden dan de ander in de vakantie, waardoor een kampioenschap scheef kan lopen. Echter zou het ook niet ERS eigen zijn om stil te zitten, daarom kondigen we hierbij het zomerevenement voor 2022 aan: de Nordschleife Hotlap Challenge!

Om ondanks de uiteenlopende zomervakanties toch competitief in de zomer te kunnen blijven rijden, wordt de ERS server van
11 juli 2022 00:00 tot 14 augustus 2022 00:00 geopend met de Nordschleife als circuit. De opdracht is simpel. Stap in je BMW M4 en vlieg zo snel mogelijk over het circuit heen. Heb jij bij de sluiting van de server de snelste ronde geklokt, dan heb je gewonnen!

Ken jij “The Green Hell” als je broekzak? Ben jij heer en meester in de Sabine Schmitz Kurve, de Flugplatz en de Karussellen?
Maak een account account aan, schrijf je in voor de challenge en bewijs maar dat jij de koelbloedigste bent over een afstand van bijna 21 kilometer!