Aankondiging: 2024-1 BMW M4 Cup

Daar zijn we weer: new year, new championship! Bij dezen kondigen we ERS 2024-1 aan. Namens Exclusive Racing Series de beste wensen en alle goeds voor 2024!

Van een F3 open-wheeler in kampioenschap 2023-3 trekken we weer naar de touringcars met in dit seizoen de terugkerende brute bak BMW M4 Class 1. Met deze 500+ pk sterke 4.0L V8 is close racing gegarandeerd. Deze DTM wagen is ontwikkeld door rFactor2 en vind je in de Steam Workshop als gratis content. Zoals de meeste van jullie inmiddels wel weten zal er gereden worden met een gesloten setup dus gelijke kansen voor iedereen, maar we maken het dit seizoen wat spannender met een nieuw concept, daarover meer rond de aanvang van het seizoen!  De race avond zal bestaan uit een kwalificatie, sprintrace en een hoofdrace. Een mooi avondvullend programma dus!

Het kampioenschap zal aanvangen op woensdag 24 januari 2024 en zal eindigen op woensdag 3 april 2024. Uiteraard zal er wekelijks op de woensdag gereden worden zoals jullie van ons gewend zijn, maar er zitten wat pauzes in de kalender. De kalender en meer info over de opzet en regels van deze competitie vind je hier.

Deelname aan dit kampioenschap is geheel gratis met uitzondering van wat betaalde rFactor 2 content. Als betaalde content maken we dit seizoen enkel gebruik van 1 betaald circuit namelijk Imola. Deze vind je hier in de Steam Store.

Meedoen? Maak een account aan op onze website en schrijf je op deze pagina in het voor het kampioenschap. Uiteraard mogen er weer eigen skins ingeleverd worden. Dit kan via hetzelfde inschrijfformulier. Let op, de deadline voor het inleveren van een eigen skin is 12 januari 2024 22:00 uur.

Bezoek ook onze Discordserver, en wie weet tot snel op de baan!

International drivers are of course also welcome!