Aankondiging: 2022-4 BTCC Cup

Terwijl het ERS Indycar kampioenschap nog in volle gang is kondigen wij nu al het ERS seizoen 2022-4 aan.

Afwisseling tussen de verschillende kampioenschappen staat bij ons hoog in het vaandel en dus gaan wij na dit Indycar seizoen over op de toerwagens, in dit geval de BTCC. De volgende BTCC toerwagens zullen het ERS veld gaan vullen; Hyundai i30, Infinity Q50, Toyota Corolla en de Ford Focus. Deze vier toerwagens zijn ontwikkeld door rFactor2. Zoals de meeste van jullie inmiddels wel weten zal er gereden worden met een gesloten setup, iedereen gelijke kansen! De race avond zal bestaan uit een sprintrace en een hoofdrace, een mooi avondvullend programma dus.

De ERS kalender zal bestaan uit 7 races welke allemaal op Europese bodem zullen plaatsvinden.

Het kampioenschap zal aanvangen op woensdag 9 november 2022 en zal eindigen op woensdag 21 december 2022. Uiteraard zal er wekelijks op de woensdag gereden worden zoals jullie van ons gewend zijn. De kalender en meer info over de competitie vind je hier.

Deelname aan dit kampioenschap is geheel gratis met uitzondering van de betaalde rFactor 2 content. De BTCC toerwagens zijn betaalde content welke zelf aangeschaft dient te worden.

Maak een account aan op onze website en schrijf je op deze pagina in het voor het kampioenschap. Uiteraard mogen er weer eigen skins ingeleverd worden. Dit kan via hetzelfde inschrijfformulier. Let op, de deadline voor het inleveren van een eigen skin is 30 oktober 2022 23:59 uur.

Bezoek ook eens onze Discordserver, en wie weet tot snel op de baan!

International drivers are of course also welcome!