Aankondiging: 2022-3 Indycar Cup

De zomervakantie loopt al zachtjes aan tegen het einde dus is het tijd voor ERS om het volgende ERS kampioenschap aan te kondigen. Wij hopen allereerst natuurlijk dat iedereen een prettige vakantie heeft gehad en weer helemaal opgeladen is voor het volgende ERS seizoen.

Waar we vorig jaar tijdens het seizoen 2021-3 gereden hebben met een gratis versie Indycar auto stappen we nu over naar de Dallara INDYCAR IR-18 ontwikkeld door rFactor 2. De ERS kalender zal bestaan uit acht races welke voornamelijk op Amerikaanse circuits zullen plaatsvinden met één uitstapje naar Engeland. Het kampioenschap zal aanvangen op woensdag 7 september 2022 en zal eindigen op woensdag 26 oktober 2022. Uiteraard zal er wekelijks op de woensdag gereden worden zoals jullie van ons gewend zijn. De kalender en meer info over de competitie vind je hier.

Deelname aan dit kampioenschap is geheel gratis met uitzondering van de betaalde rFactor 2 content. Zoals aangegeven is de Indycar IR-18 betaalde content maar ook een aantal circuits zijn betaalde content.

Maak een account aan en schrijf je in het voor het kampioenschap. Uiteraard mogen er weer eigen skins ingeleverd worden. Dit kan via hetzelfde inschrijfformulier of via een PM (op Discord) richting crewlid Luc Servais. Let op, de deadline voor het inleveren van een eigen skin is 21 augustus 2022 00:00 uur.

Bezoek ook eens onze Discord pagina en wie weet tot snel op de baan!

International drivers are of course also welcome!